Kesä 2020 – viikkotunnit ja ilmoittautuminen

 

Tanssikoulun kesä jatkuu! Mahtavaa  päästä jatkamaan viikkotunteja, vaikkakin poikkeusjärjestelyin. Kesäkauden ajan tanssitunneille on ennakkoilmoittautuminen erikseen viejille ja seuraajille, ja käytämme vapaaehtoista parinvaihtoa. Tunnit kestävät kaksi tuntia ja sisältävät n. 15 minuutin kahvitauon. Tunneilla ei ole määrä rajoituksia. Hinnoittelu on kesäkaudella ja näin poikkeusoloissa myös hieman poikkeuksellinen, illan hinta on 20€/hlö tai kolme leimaa 10- tai 20-kortista/hlö.

 

Olisimme kiitollisia jos ilmoittautuminen olisi mahdollisimman sitova, peruutattehan ilmoittautumisenne viimeistään 24h ennen tunnin alkua. Peruutukset voi hoitaa suoraan ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Älä tule tunneille kipeänä ja muistetaan käsihygienia. 🙂 Tunnit maksetaan paikan päällä, maksutavat: käteinen, pankki-ja luottokortit tai liikunta- ja kulttuurisetelit, 10- ja 20-kortit. Valitse tanssi-ilta ja ilmoittaudu alta, lämpimästi tervetuloa tanssimaan!

 

PÄIVITYS 29.7.2020 Viejille ja seuraajille avattu erikseen ilmoittautuminen, joten omaa paria ei tunneilla tarvita. Paikkoja avataan seuraajille sitämukaa kun viejiä ilmoittautuu. Ilmoittautuminen on kesäkaudella paritasapainon säilyttämiseksi.