Kevät 2021

12.1.- 24.1. Ilmoittautuminen pienryhmiin

Kevätkauden ensimmäiset viikot (12.1.-24.1.) tanssitaan normaalista poikkeavasti pienryhmissä. Seuraamme tilannetta ja uusia suosituksia, ja ilmoitamme kauden jatkosta mahdollisimman pian. Pienryhmiin otetaan neljä paria ja tunneille ilmoittaudutaan etukäteen oman parin kanssa. Illan kokonaisuus kestää 2,5h. Hinta 25€/hlö.

 

Poikkeustilanteen ajan, muistathan myös muut tanssimahdollisuudet pienryhmien lisäksi: 

 

1. Yksityistunnit yksin tai oman parin kanssa. Yksityistunnit varataan suoraan Joonakselta (045 631 6905) tai Alinalta (045 650 5808). Hinta 70€/h.

 

2. Omat treenit Playn salilla. Muistathan myös, että saliamme voi vuokrata myös omaan käyttöön. Vuokraus 1-2 henkilölle. Kysy lisää tai tutustu kohdassa VARAA SALI.

 

Pienryhmätunneille ilmoittautuminen:

Riittää kun toinen parista ilmoittautuu. Otathan huomioon, että osallistujamäärä on hyvin rajallinen. Siksi toivommekin, että ilmottaudut vain, jos olet varma pääsystä. Esteen tai sairastumisen sattuessa, peruutathan paikkasi välittömästi.

Kaikilla tunneilla on runsaasti tilaa, joten turvavälien noudattaminen onnistuu vaivattomasti. Huolehditaan käsihygieniasta ja vältetään ruuhkatilanteiden syntymistä tunneille saapuessa.

Kiitos kärsivällisyydestä, toivottavasti pääsemme pian taas tanssimaan normaalein kurssikäytännöin!

 

 

 

Kuva Katri Haavisto