Kevät 2021

2.3.-7.3. Ilmoittautuminen ryhmiin

Kevätkautta päivitetään toistaiseksi jaksoittain. Seuraamme tilannetta ja uusia suosituksia, ja ilmoitamme aina kauden seuraavista viikoista. Ryhmiin otetaan rajallinen määrä osallistujia ja tunneille ilmoittaudutaan etukäteen oman parin kanssa. Illan kokonaisuus kestää 2,5h. Hinta 20€/hlö.

Ryhmätunneille ilmoittautuminen:

Riittää kun toinen parista ilmoittautuu. Otathan huomioon, että osallistujamäärä on hyvin rajallinen. Siksi toivommekin, että ilmottaudut vain, jos olet varma pääsystä. Esteen tai sairastumisen sattuessa, peruutathan paikkasi välittömästi.

Osallistujamäärissä on huomioitu riittävä tila salissa, joten turvavälien noudattaminen onnistuu vaivattomasti. Pysytään kotona pienistäkin flunssaoireista, huolehditaan käsihygieniasta ja vältetään ruuhkatilanteiden syntymistä tunneille saapuessa. Ethän epäröi kysyä, jos jokin asia mietityttää!

Kiitos kärsivällisyydestä, toivottavasti pääsemme pian taas tanssimaan normaalein kurssikäytännöin!

Poikkeustilanteen ajan, muistathan myös muut tanssimahdollisuudet pienryhmien lisäksi: 

1. Yksityistunnit yksin tai oman parin kanssa. Yksityistunnit varataan suoraan Joonakselta (045 631 6905) tai Alinalta (045 650 5808). Hinta 70€/h.

2. Omat treenit Playn salilla. Muistathan myös, että saliamme voi vuokrata myös omaan käyttöön. Vuokraus 1-2 henkilölle. Kysy lisää tai tutustu kohdassa VARAA SALI.

TANSSIPARI ETSINNÄSSÄ? TÄSSÄ MUUTAMA VINKKI!

1.  Kysy rohkeasti suoraan henkilöltä, kenen tiedät jo käyvän tunneillamme tai olisi mahdollisesti kiinnostunut tulemaan.

2. Kirjoita facebook seinällesi tai tanssi-aiheiseen ryhmään, että etsit paria.

3. Liity Tanssikoulu Playn tanssijoiden omaan facebook ryhmään, jossa voi etsiä paria, keskustella, kysellä, tai fiilistellä mitä vaan tanssiin liittyvää! Ryhmän löydät nimellä Play Tanssijat.

4. Voit myös laittaa meille viestiä esimerkiksi facebookissa, jos oma pari puuttuu. Meillä saattaa olla tiedossa muitakin!

 

Kuva Katri Haavisto