Kesä 2021

Tanssitunnit 11.5.-17.6.

Ryhmätunneille ilmoittautuminen: 

Riittää kun toinen parista ilmoittautuu. Otathan huomioon, että osallistujamäärä on hyvin rajallinen. Siksi toivommekin, että ilmottaudut vain, jos olet varma pääsystä. Esteen tai sairastumisen sattuessa, peruutathan paikkasi välittömästi.

Ilmoittautumisärjestelmässä on nyt myös jonotusmahdollisuus! Mikäli haluamasi tunti on täynnä, voit silti ilmoittautua jonoon. Näet ilmoittautumisestasi jonovuorosi ja mahdollisen paikan vapautuessa saat välittömästi ilmoituksen.

Osallistujamäärä on rajoitettu kahdeksaan pariin, jotta turvavälien noudattaminen salissa onnistuu. Hinta 25€/hlö/ilta. Sarjakortit eivät ole toistaiseksi käytössä. 10- ja 20-korteissa ei ole voimassaoloaikaa, joten voit huoletta käyttää omasi poikkeustilan jälkeen.

Pysytään kotona pienistäkin flunssaoireista, huolehditaan käsihygieniasta ja vältetään ruuhkatilanteiden syntymistä kaikissa tilanteissa. Odotathan tarvittaessa omaa maksuvuoroasi ulkopuolella tai eteisessä. Ethän epäröi kysyä, jos jokin asia mietityttää!

Kiitos kärsivällisyydestä, toivottavasti pääsemme pian taas tanssimaan normaalein kurssikäytännöin!

ILMOITTAUTUMINEN 11.5.-15.6. TUNNEILLE AUKEAA TÄLLÄ SIVULLA LAUANTAINA 8.5. KLO 15!  VAIN TOINEN PARISTA ILMOITTAUTUU.

Poikkeustilanteen ajan, muistathan myös muut tanssimahdollisuudet:

1. Yksityistunnit yksin tai oman parin kanssa. Yksityistunnit varataan suoraan Joonakselta (045 631 6905) tai Alinalta (045 650 5808). Hinta 70€/h.

2. Omat treenit Playn salilla. Muistathan, että saliamme voi vuokrata myös omaan käyttöön. Vuokraus 1-2 henkilölle, sopimuksen mukaan isommille porukoille. Kysy lisää Joonakselta (045 631 6905 / joonas@tanssikouluplay.fi) tai tutustu kohdassa VARAA SALI.

TANSSIPARI ETSINNÄSSÄ? TÄSSÄ MUUTAMA VINKKI!

1.  Kysy rohkeasti suoraan henkilöltä, kenen tiedät jo käyvän tunneillamme tai olisi mahdollisesti kiinnostunut tulemaan.

2. Kirjoita facebook seinällesi tai tanssi-aiheiseen ryhmään, että etsit paria.

3. Liity Tanssikoulu Playn tanssijoiden omaan facebook ryhmään, jossa voi etsiä paria, keskustella, kysellä, tai fiilistellä mitä vaan tanssiin liittyvää! Ryhmän löydät nimellä Play Tanssijat.

4. Voit myös laittaa meille viestiä esimerkiksi facebookissa, jos oma pari puuttuu. Meillä saattaa olla tiedossa muitakin!

 

Kuva Katri Haavisto