Tarina

Tanssikoulu Play on tammikuussa 2020 perustettu paritanssikoulu, jossa yhdistyvät leikkisyys, musiikki ja tanssi. Tanssikoulun perustajat Joonas Kainulainen ja Alina Mustamaa ovat tanssineet yhdessä jo usean vuoden ja molemmat ovat löytäneet tanssin ilon jo lapsena. 

Perustana paritanssitunneilla ovat rento tunnelma, liikunnallinen ilo ja nykyaikainen musiikki. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tanssilajien sekä tanssijoiden monipuolisuutta. Tanssikoulussamme tanssitaan monipuoliseen musiikkiin vanhojen ikivihreiden ja viimeisimpien radiohittien tahdissa positiivisesti itseään haastaen! 

”Halusimme tanssikoulun, jossa jokainen pääsee tanssimaan haluamallaan tasolla ja tavalla parin kanssa. Tanssikursseilla pitää olla hauskaa ja jokainen saa tulla juuri sellaisena kuin on!

– Joonas ja Alina

Korkealaatuinen

Tanssinopetuksen laadusta ei koskaan tingitä ja tanssinopettajat kehittävät myös omaa osaamistaan. Tanssilajeihin tuodaan aina viimeisimmät uudet tuulet perusteita kunnioittaen ja opetuspedagogiikasta pidetään kiinni.

Rento

Meille on tärkeää, että oppiminen tapahtuu rennossa ilmapiirissä. Tule tanssitunneille sellaisena kuin olet ja pidä ehdottomasti hauskaa. 

Kannustava

Kannustamme olemaan ylpeitä nykyisestä, mutta pitämään katseen myös tulevaisuudessa. Tanssitunneillamme on selkeä opetus, josta jokainen oppii varmasti uutta.

Joonas Kainulainen

Joonas Kainulainen on turkulaislähtöinen STOL tanssinopettaja ja 10-vuoden kokemus tanssinopetuksesta on hionut pedagogiset taidot huippuunsa.

Joonaksen tanssikursseilla keskitytään usein musiikista löytyviin elementteihin, keskitytään vienti-seuraamistaitoihin ja tanssimiseen! Joonas tuo tanssin perustekniikan opit helposti ymmärrettävään muotoon eli jopa ne ”kahden vasemman jalan” tanssijat oppivat varmasti.

Tanssitunneilla on aina viihtyisä meininki ja erinomaiset biisit, viimeisimmistä pophiteistä ikivihreisiin.

Alina Mustamaa

Alina Mustamaa (STOL tanssinopettaja) on Itä-Suomesta Tampereen kautta Turkuun kotiutunut  tanssija. Tanssitunneillaan hän
on kannustava ja välitön, mikä Playn arvoistakin välittyy.

Musikaalisuus ja tulkinta ovat tanssissa merkittävässä roolissa ja perustekniikka mahdollistaa hyvältä tuntuvaa sekä kaunista tanssia. Alina korostaa myös seuraajan aktiivista roolia tanssin aikana ja tasapainoisen parityöskentelyn merkitystä tanssin toteuttamisessa.