Loistavia uutisia! Tanssikoulu Play goes ONLINE!

Olemme varioineet monipuoliset online vaihtoehdot tanssikansalle! Verkkokurssimme ovat jaettu kahteen kokonaisuuteen; tekniikkaan ja kuvioihin. Sinun on mahdollista valita kursseista joko jompikumpi tai molemmat.

Tekniikkakurssin harjoitteet tehdään pääosin yksin ja kuviokurssilla harjoitellaan parin kanssa. Kurssia valitessa ei ole väliä oletko viejä vai seuraaja ja parhaimman hyödyn saat kun hallitset kurssien tanssilajien perusteet. Videoita tulee yhteensä kahdeksan kumpaankin kurssikokonaisuuteen ja niiden kesto on noin 20-30min riippuen aiheesta.

Sydämellinen kiitos tuestanne. 

PLAY ONLINE - TEKNIIKKAKURSSI

Tekniikkakurssilla hiotaan lajienomaista tanssitekniikkaa, annetaan paljon vinkkejä, harjoitteita ja vastataan yleisimpiin kysymyksiin. Perustekniikkaa kehittämällä parannat yhteistyötä tanssiparisi kanssa, tanssistasi tulee lajinomaista ja vaivattomampaa. Kurssi on täydellinen sinulle, kun olet halukas kehittämään omaa tanssia. Sinun ei tarvitse olla mikään pro – kunhan osaat lajien perusteet. Tanssilajit: cha cha, rumba, tango, salsa, hidas valssi, rumba ja extrana tanssijan kehonhuolto.

PLAY ONLINE - KUVIOKURSSI

Kun kesälavat aukeaa, onko muistissa enää yhtäkään kuviota?? Ei hätää, sillä tämä online-kuviokurssi ylläpitää kuviokuntoasi! Verkkokurssilla harjoitellaan jokaisesta tanssilajista vähintään yksi kuvio, ja kuviosta sekä helppo että haastava variaatio. Kuvioissa voidaan sivuta tekniikkakurssin oppeja, mutta kuviokurssi on silti siis itsenäinen kokonaisuus ja toimii loistavasti myös yksinään virittämään kuviopankkia kesälavoille. Tanssilajit: bugg, salsa, fusku, tango ja rumba. 

PLAY ONLINE - KOMBO

Kiinnostaako kuviot ja tekniikka? Tästä täyden palvelun paketista saat käyttöösi sekä tekniikka- että kuviokurssikokonaisuudet! Tämä on täydellinen kombo sinulle tai teille, jotka kaipaatte aktiivista tanssitreeniä niin soolona kuin parin kanssa. Kurssit tukevat toisiaan, mutta toimivat loistavasti myös erikseen. Kuviopakettia voi myös säästellä kesään ja pistää silloin omat kimppatanssit pystyyn terassille. Yhdessä hankittuna hinta on edullisempi kuin molemmat erikseen ostettuina.

Verkkokurssien alustana toimii campwire.com, jonne oston jälkeen luodaan automaattisesti käyttäjätunnukset. Verkkoalustan kautta on mahdollista käydä keskustelua joko tanssinopettajien tai kaikkien verkkokurssilaisten kanssa. Kurssimaksu suoritetaan verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Paina osta -nappia ja seuraa ohjeita. Jos tunnuksia ei kuulu sähköpostiisi, niin muista myös tarkistaa roskapostikansio.