OHJELMA KEVÄT 2020 7.1.-26.4.

Katso myös matalan kynnyksen tanssi-illat pareille!

Alleviivattu laji tiistaisin klo 20-21, lähtee liikkeelle perusteista ja etenee ryhmän mukaan.

Tanssitunneille voit tulla ilman ennakkoilmoittautumista, tule mukaan koska vain. Et tarvitse omaa tanssiparia, vaan kursseilla pyörii vauhdikas parinvaihtorinki. Halutessasi voit tanssia oman parisi kanssa. Valitse itsellesi sopiva kurssitaso, jos epäröit, niin kysy neuvoa Joonakselta tai Alinalta!

PERUSTEET

Ensimmäistä kertaa tulossa? Kun tanssiharrastus on alkumetreillä perusteet (taso 1) tunnit on loistava paikka lähteä liikkeelle. Hyvä kokonaisuus on tanssia tasot 1 ja 1+ peräkkäin. Tiistaisin klo 18 ja sunnuntaisin klo 16.

PERUSTEET +

Perusteet + (taso 1+) tunnit ovat suoraan jatkoa perusteet tunneille, joille suosittelemme jo ensimmäisellä kerralla osallistumaan. Tunneilla edetään hieman rauhallisemmin kuin tasolla 2. Tiistaisin klo 19 ja sunnuntaisin klo 16.

PERUSTEET/ KESKITASO

Perusteet/Keskitason (taso 2) tunnit antavat hieman lisähaastetta edellisten tuntien jatkoksi, kertaillen kuitenkin perusasioita. Tiistaisin klo 20 ja sunnuntaisin klo 17.

KESKITASO

Keskitason (taso 3) tunneilla edetään pikku hiljaa kohti haastavampia asioita. Tuntien sisältöä ovat vienti-seuraamisen kehittäminen, perustekniikan syventäminen ja tutustuminen haastavampiin liikeratoihin. Torstaisin klo 19 ja sunnuntaisin klo 18.

KESKITASO/ HAASTAVA

Keskitaso/haastavat (taso 4) tunnit ovat tarkoitettu pidempään tanssineille, joilla laajennetaan tanssin näkökulmaa, haastetaan parempaan parityöskentelyyn ja kuvioihin. Torstaisin klo 20 ja sunnuntaisin klo 19.