Tanssikoulu Play on tammikuussa 2020 perustettu paritansseihin keskittynyt tanssikoulu, jossa yhdistyy rento tunnelma, tanssin ilo ja monipuolinen tekeminen.

KANNUSTAVA

Kannustamme olemaan ylpeitä nykyisestä, mutta pitämään katseen myös tulevaisuudessa. Tärkeintä on tanssin tuoma ilo ja uusia opeteltavia asioita lähestytään aina positiivisen kautta. Tanssitunneillamme on selkeä opetus, josta jokainen oppii varmasti uutta.

RENTO

Meille on tärkeää, että oppiminen tapahtuu rennossa ilmapiirissä. Tule tanssitunneille sellaisena kuin olet ja pidä ehdottomasti hauskaa. 

KORKEALAATUINEN

Laadukkaasta tanssinopetuksesta ja henkilökohtaisesta ohjaamisesta ei koskaan tingitä, perusteista jatkotason tunneille. Tanssinopettajat kehittävät jatkuvasti omaa osaamistaan ja tanssilajeihin tuodaan aina viimeisimmät uudet tuulet perusteita kunnioittaen.

JOONAS KAINULAINEN

Tanssinopettaja | Perustaja

Joonas Kainulainen on turkulaislähtöinen STOL tanssinopettaja ja yli 10-vuoden kokemus tanssinopetuksesta on hionut pedagogiset taidot huippuunsa.

Joonaksen tanssikursseilla keskitytään usein musiikista löytyviin elementteihin, keskitytään vienti-seuraamistaitoihin ja tanssimiseen! Joonas tuo tanssin perustekniikan opit helposti ymmärrettävään muotoon eli jopa ne ”kahden vasemman jalan” tanssijat oppivat varmasti.

Tanssitunneilla on aina viihtyisä meininki ja erinomaiset biisit, viimeisimmistä pophiteistä ikivihreisiin.

ALINA

MUSTAMAA

Tanssinopettaja | Perustaja

Alina Mustamaa (STOL tanssinopettaja) on Itä-Suomesta Tampereen kautta Turkuun kotiutunut  tanssija. Tanssitunneillaan hän
on kannustava ja välitön, mikä Playn arvoistakin välittyy.

Musikaalisuus ja tulkinta ovat tanssissa merkittävässä roolissa ja perustekniikka mahdollistaa hyvältä tuntuvaa sekä kaunista tanssia. Alina korostaa myös seuraajan aktiivista roolia tanssin aikana ja tasapainoisen parityöskentelyn merkitystä tanssin toteuttamisessa.

ANTTI TÖRMÄNEN

ANTTI TÖRMÄNEN

Vieraileva tanssinopettaja

Antin tunneilla on rento meininki. Hänellä on selkeä ja rauhallinen opetustyyli, mutta pilke silmäkulmassa. Vienti ja seuraaminen, parin kanssa yhdessä tanssiminen ja lajinomainen liikkuminen ovat Antille tärkeitä tanssipointteja.

Tanssi hyvin yksin, tanssi hyvin parin kanssa.

HANNA OJANAHO

HANNA OJANAHO

Vieraileva tanssinopettaja

 

Opetuksessaan Hanna haluaa korostaa paritanssikokemuksen yhteispeliä, joka koostuu tanssiparin kunnioittamisesta ja molempien aktiivisesta osallistumisesta tanssin kulkuun. Tärkeää on musiikin elementtien huomioiminen, vienti-seuraaminen sekä teknillisen osaamisen kautta lajinomaisen liikkeen hallintaan.

Hannan lahjakkuus eri tansseihin, pohjolan murre ja hersyvä nauru ovat ilopilkkuja tanssitunneilla, joilla kaikki viihtyvät!