TASOT, LAJIT JA OPETTAJAT

Tanssikoulu Playn tanssitunneilla opetellaan rennossa ja kannustavassa ympäristössä paritansseja.

Tiistain, torstain ja sunnuntain tunneille voit tulla ilman omaa paria ja ennakkoilmoittautumista. Perusteet tunneilla opetus lähtee liikkeelle perusaskelten opettelusta, joten et tarvitse aikaisempaa tanssitaitoa.

OHJELMA
TASOKUVAUKSET

TASO 1

PERUSTEET

Ensimmäistä kertaa tulossa? Kun tanssiharrastus on alkumetreillä perusteet (taso 1) tunnit on loistava paikka lähteä liikkeelle. Hyvä kokonaisuus on tanssia tasot 1 ja 1+ peräkkäin. Tiistaisin klo 18.

TASO 1+

PERUSTEET +

Tason 1+ tunnit ovat suoraan jatkoa perusteet tunneille, joille suosittelemme jo ensimmäisellä kerralla osallistumaan. Tunneilla edetään hieman rauhallisemmin kuin tasolla 2. Tiistaisin klo 19.

TASO 2

PERUSTEET/KESKITASO

Tason 2 tunnit antavat hieman lisähaastetta edellisten tuntien jatkoksi, kertaillen kuitenkin perusasioita. Tiistaisin klo 20 ja torstaisin klo 18.

TASO 3

KESKITASO

Tason 3 tunneilla edetään haastavampiin asioihin. Tuntien sisältöä ovat vientiseuraaminen, perustekniikan syventäminen ja tutustuminen haastavampiin liikeratoihin. Torstaisin klo 19.

TASO 4

KESKITASO/HAASTAVA

Tason 4  tunnit ovat tarkoitettu pidempään tanssineille, joilla laajennetaan tanssin näkökulmaa, haastetaan parempaan parityöskentelyyn ja kuvioihin. Torstaisin klo 20.

TASO 5

HAASTAVA

Tällä tasolla olet tanssinut jo aktiivisesti paljon ja tiedät, että tanssinopettelu on matka ei määränpää. Haasteita tuodaan pienillä yksityiskohdilla, haastavilla kuvioilla ja musiikkiin tanssimisella.

Joonas Kainulainen

Joonas Kainulainen

Tanssinopettaja/Perustaja

Joonaksen tanssikursseilla keskitytään usein musiikista löytyviin elementteihin, keskitytään vienti-seuraamistaitoihin ja tanssitaan paljon! Joonas tuo tanssin perustekniikan opit helposti ymmärrettävään muotoon! Melkein 10-vuoden kokemukseni tanssinopetuksesta on tuonut varmuutta ja laatua opetuspedagogiikkaan. Tanssitunneilla on aina viihtyisä meininki ja onnistumisen kokemukset ovat tanssinopettajalle paras osa!
Alina Mustamaa

Alina Mustamaa

Tanssinopettaja/Perustaja

Alina on kannustava ja välitön tanssinopettaja. Musikaalisuus ja tulkinta on tanssissa merkittävässä roolissa ja perustekniikka mahdollistaa hyvältä tuntuvaa sekä kaunista tanssia. Alina korostaa myös seuraajan roolia tanssin aikana ja tasapainoisen parityöskentelyn merkitystä tanssin toteuttamisessa. Tanssin pitää ennen kaikkea olla yhteistä leikittelyä ja hauskanpitoa! 
Antti Törmänen

Antti Törmänen

Tanssinopettaja

Antin tunneilla on rento meininki. Hänellä on selkeä ja rauhallinen opetustyyli, mutta pilke silmäkulmassa. Vienti ja seuraaminen, parin kanssa yhdessä tanssiminen ja lajinomainen liikkuminen ovat Antille tärkeitä tanssipointteja. Tanssi hyvin yksin, tanssi hyvin parin kanssa. Vaikka paritanssissa on yleensä viejä ja seuraaja, tanssia tehdään yhdessä! 
Hanna Ojanaho

Hanna Ojanaho

Tanssinopettaja

Opetuksessaan Hanna haluaa korostaa paritanssikokemuksen yhteispeliä, joka koostuu tanssiparin kunnioittamisesta ja molempien aktiivisesta osallistumisesta tanssin kulkuun. Tärkeää on musiikin elementtien huomioiminen, vienti-seuraaminen sekä teknillisen osaamisen kautta lajinomaisen liikkeen hallintaan. Hannan lahjakkuus eri tansseihin, pohjolan murre ja hersyvä nauru ovat ilopilkkuja tanssitunneilla, joilla kaikki viihtyvät!