TASOKUVAUKSET

TASO 1

Ensimmäistä kertaa tulossa? Kun tanssiharrastus on alkumetreillä perusteet (taso 1) tunnit on loistava paikka lähteä liikkeelle. Hyvä kokonaisuus on tanssia tasot 1 ja 1+ peräkkäin. Tiistaisin klo 18.

TASO 1+

Tason 1+ tunnit ovat suoraan jatkoa perusteet tunneille, joille suosittelemme jo ensimmäisellä kerralla osallistumaan. Tunneilla edetään hieman rauhallisemmin kuin tasolla 2. Tiistaisin klo 19 ja sunnuntaisin klo 16.

TASO 2

Tason 2 tunnit antavat hieman lisähaastetta edellisten tuntien jatkoksi, kertaillen kuitenkin perusasioita. Tiistaisin klo 20 ja sunnuntaisin klo 17.

TASO 3

Tason 3 tunneilla edetään haastavampiin asioihin. Tuntien sisältöä ovat vientiseuraaminen, perustekniikan syventäminen ja tutustuminen haastavampiin liikeratoihin. Torstaisin klo 19 ja sunnuntaisin klo 18.

TASO 4

Tason 4  tunnit ovat tarkoitettu pidempään tanssineille, joilla laajennetaan tanssin näkökulmaa, haastetaan parempaan parityöskentelyyn ja kuvioihin. Torstaisin klo 20 ja sunnuntaisin klo 19.

TASO 5

Tällä tasolla olet tanssinut jo aktiivisesti paljon ja tiedät, että tanssinopettelu on matka ei määränpää. Teema perjantaisin.