Ohjelma | Kevät 2024

Tiistain paritanssitunneilla opetellaan lavatanssien perustansseja. Tunnit lähtevät aina perusteista liikkeelle, eikä ennakkotaitoja tarvita. Ensikertalaiselle suosittelemme kahden tunnin kokonaisuuksia tasoilta 1 ja 1+.
* – Laji lähtee perusteista ja etenee ryhmän mukaan.
Keskiviikon tunneilla on vaihtuvat tasot. Tarkista aina päivän taso alla olevasta ohjelmasta. Jos tunnit lähtevät liikkeelle tasosta 1, niin toinen tunti sopii myös ensimmäistä kertaa tanssiville. 
Torstaisin tunnit lähtevät liikkeelle 2 tasolta. Jotta saat kaiken irti tunneista, olisi perusasioiden hyvä olla hallussa. Ilta etenee tasolle 4. Huomaa tunneilla olevat teemat.

Tanssitunneillamme kuvattua materiaalia käytetään Tanssikoulu Playn markkinoinnissa. Emme kuvaa yksittäisiä tanssijoita vaan yleistä fiilistä.

TASO 1

PERUSTEET

Ensimmäistä kertaa tulossa? Kun tanssiharrastus on alkumetreillä perusteet (taso 1) tunnit on loistava paikka lähteä liikkeelle. Hyvä kokonaisuus on tanssia tasot 1 ja 1+ peräkkäin. Tiistaisin klo 18.

TASO 1+

PERUSTEET +

Tason 1+ tunnit ovat suoraan jatkoa perusteet tunneille, joille suosittelemme jo ensimmäisellä kerralla osallistumaan. Tunneilla edetään hieman rauhallisemmin kuin tasolla 2. Tiistaisin klo 19.

TASO 2

PERUSTEET/KESKITASO

Tason 2 tunnit antavat hieman lisähaastetta edellisten tuntien jatkoksi, kertaillen kuitenkin perusasioita. Tiistaisin klo 20.

TASO 3

KESKITASO

Tason 3 tunneilla edetään haastavampiin asioihin. Tuntien sisältöä ovat vientiseuraaminen, perustekniikan syventäminen ja tutustuminen haastavampiin liikeratoihin. Torstaisin klo 19.

TASO 4

KESKITASO/HAASTAVA

Tason 4  tunnit ovat tarkoitettu pidempään tanssineille, joilla laajennetaan tanssin näkökulmaa, haastetaan parempaan parityöskentelyyn ja kuvioihin. Torstaisin klo 20.

TASO 5

HAASTAVA

Tällä tasolla olet tanssinut jo aktiivisesti paljon ja tiedät, että tanssinopettelu on matka ei määränpää. Haasteita tuodaan pienillä yksityiskohdilla, haastavilla kuvioilla ja musiikkiin tanssimisella.