ENSIMMÄISTÄ KERTAA TULOSSA?

ALOITTAMINEN ON HELPPOA

Tanssiharrastuksen aloittaminen on helppoa. Meillä on lavatanssien alkeet jokainen viikko, mukaan voit tulla milloin vain! Tunneille ei tarvitse ennakkoilmoittautua, vaan voit osallistua kertamaksulla tai hankkia meidän kätevän 10 tai 20 tunnin sarjakortin.

YKSIN TAI PARIN KANSSA

Tanssitunneille voit osallistua parin kanssa tai ilman.  Tunneilla toimii parinvaihto, jota suosittelemme ihan kaikille, tulit sitten parin kanssa tai yksin. Oppiminen on hauskaa ja nopeaa ja tapaat paljon uusia ihmisiä! Voit tietysti halutessasi tanssia myös oman parin kanssa.

MITÄ TANSSITUNNEILLA TAPAHTUU

Astu vain Playlle sisään, me huolehdimme lopusta. Kassalla sinut toivotetaan tervetulleeksi ja pääset esimerkiksi rentoutumaan kahvikupin ääreen muiden tanssijoiden kanssa.

Tanssitunneille tullessasi sinun ei tarvitse osata mitään. Vaikka koko laji olisi vieras, pääset varmasti hyvin mukaan kun lähdemme ihan alkeista liikkeelle. Kysyminen on aina suotavaa ja jokainen saa tunneilla myös henkilökohtaista ohjausta. Mukana on aina muitakin ensikertalaisia, joten jännittää ei tarvitse.

Tanssiminen on hauskaa ja tunneilla on aina ihan mahtava ilmapiiri! Kannustamme kehumaan kaveria ja suhtautumaan positiivisesti omaan oppimiseen.

TASOKUVAUKSET JA MISTÄ KANNATTAA ALOITTAA

Tanssikoulustamme löytyy tunteja kaiken tasoisille tanssijoille. Jos olet ensimmäistä kertaa tulossa tai haluat opetella uuden lajin, seuraa vihreitä tasopalloja. 1 tason tunnit lähtevät aina alkeista liikkeelle ja 1+ tunnit jatkavat alkeita rauhassa eteenpäin.

Tanssiharrastuksen alkuvaiheessa suosittelemme tunteja 1 ja 1+ kokonaisuutena. Kahden tunnin aikana saat juuri sopivan määrän tietoa lajista ja jo paljon hyviä toistoja. Kun olet käynyt lajista alkeita useamman kerran, voit jatkaa 2 tason tunneille. Perusteita ei silti kannata unohtaa, vaan aina kannattaa palata myös kertaamaan. Oppiminen on jokaisella yksilöllistä ja opettajat auttavat mielellään arvioimaan omaa taitotasoasi!

TANSSILAJIT

Tanssilajeja löytyy jokaiseen makuun. Lajit kiertävät ohjelmassa ja voit aloittaa mistä vain. Tiistain perusteisiin keskittyvässä kurssi-illassa on aina laji, joka varmasti sopii myös aloittelijalle.

Opettamamme tanssilajit voidaan jakaa eri lajiperheisiin, joista suosittelemme etsimään omia suosikkeja ennakkoluulottomasti kokeilemalla. Olkoon tanssitunnin laji mikä tahansa, se vie aina taitoasi eteenpäin!

Suljetun otteen vakiotanssit: Tango, Foksi, Hidas valssi, Hidas foksi, Valssi, Hitaat

Avoimen otteen rock’n’swing tanssit: Fusku, Bugg

Latinalaistanssit: Salsa, Cha cha, Rumba, Bachata

Kansantanssit: Humppa, Polkka, Jenkka

VIIKKO-OHJELMA

Playlla tanssitaan tiistaina, keskiviikkona ja torstaina. Tiistai on omistettu lajin perusteille, torstai jatkotasolle ja keskiviikkona tasot vaihtelevat viikoittain. Alta löydät tarkemmat tasokuvaukset.

Valitse sopiva päivä ja laji aloittamiseen. Sitten vain mukaan iloiseen porukkaamme!

JÄIKÖ JOKU VIELÄ MIETITYTTÄMÄÄN?

Täältä löydä muita useimmin kysyttyjä kysymyksiä. Jos et löydä etsimääsi. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Tervetuloa tanssimaan!

TASO 1

PERUSTEET

Ensimmäistä kertaa tulossa? Kun tanssiharrastus on alkumetreillä perusteet (taso 1) tunnit on loistava paikka lähteä liikkeelle. Hyvä kokonaisuus on tanssia tasot 1 ja 1+ peräkkäin. Tiistaisin klo 18.

TASO 1+

PERUSTEET +

Tason 1+ tunnit ovat suoraan jatkoa perusteet tunneille, joille suosittelemme jo ensimmäisellä kerralla osallistumaan. Tunneilla edetään hieman rauhallisemmin kuin tasolla 2. Tiistaisin klo 19.

TASO 2

PERUSTEET/KESKITASO

Tason 2 tunnit antavat hieman lisähaastetta edellisten tuntien jatkoksi, kertaillen kuitenkin perusasioita. Tiistaisin klo 20 ja torstaisin klo 18.

TASO 3

KESKITASO

Tason 3 tunneilla edetään haastavampiin asioihin. Tuntien sisältöä ovat vientiseuraaminen, perustekniikan syventäminen ja tutustuminen haastavampiin liikeratoihin. Torstaisin klo 19.

TASO 4

KESKITASO/HAASTAVA

Tason 4  tunnit ovat tarkoitettu pidempään tanssineille, joilla laajennetaan tanssin näkökulmaa, haastetaan parempaan parityöskentelyyn ja kuvioihin. Torstaisin klo 20.

TASO 5

HAASTAVA

Tällä tasolla olet tanssinut jo aktiivisesti paljon ja tiedät, että tanssinopettelu on matka ei määränpää. Haasteita tuodaan pienillä yksityiskohdilla, haastavilla kuvioilla ja musiikkiin tanssimisella.