Playlla on viihtyisät ja helposti saavutettavat tilat, joita voit vuokrata myös omaan käyttöösi! Iso ja pieni tanssisali, lounge alue, lisäpöydät ja -tuolit, pukutila, wc-tilat ja hyvin varusteltu keittiö mahdollistavat monenlaisen käytön. Isossa salissa on äänentoisto, mikrofonit ja monipuolisesti muunneltava valaistus.

Iso sali on ma-to iltaisin ja sunnuntai- iltapäivällä pääosin varattuna viikkotoimintaa varten, mutta vapaita aikoja löytyy hyvin esim. päiväsaikaan tai viikonloppuisin.

Omaan tanssiharjoitteluun voit vuokrata viikon jokaisena päivänä pikkusaliamme. Salin koko on 5,5m*4,5m (n.25 m2). Salissa 1,5m leveä peili ja saliin sopiva äänentoisto, jossa 3,5mm johto valmiina. Vapaat ajat löydät varauskalenterista.

Tällä hetkellä pikkusalin varausvaihtoehtoina omiin tanssitreeneihin on 10h tai 20h, jotka voi käyttää 1, 2 tai 3h osissa. Hinnat on 10h/120€ ja 20h/200€. Salivaraus on tarkoitettu 1-2 henkilölle + mahdollinen opettaja. Ison salin vuokrauksesta ja hinnoista pyydä lisätietoja.

Lisätiedot salien vuokrauksesta joonas@tanssikouluplay.fi tai 045 6316905.

VARAA PIKKUSALI TÄSTÄ!