SYYSKAUSI 

Syyskaudelle 2020 lähdemme mielenkiintoisista lähtökuopista. Syyskausi käynnistyy normaalein järjestelyin syyskuun alussa ja viikkotunteja tanssimme tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Et tarvitse tunneille omaa tanssiparia, mutta voit tanssia viikkotunneilla joko oman parin kanssa tai osallistua parinvaihtoon. Voit saapua mille tunnille haluat, syyskauden tunneille ei tarvitse ennakkoilmoittautua. Ohjelma on nyt julkaistu! 

Tulemme seuraamaan hallituksen suosituksia tarkasti koronan hallintaan liittyen ja olemme valmistautuneet toimenpiteisiin, jos koronatartuntojen määrä lähtee merkittävästi nousuun. Kesäkaudella hyväksi havaitut käytännöt poikkeusjärjestelyistä auttavat meitä tekemään nopeitakin muutoksia viikkotunneille.  

Suunnitelmia syksyn varalle: 

  1. Toimimme normaalein tanssikurssikäytännöin, ilman rajoituksia. 
  2. Viejien ja seuraajien omat ennakkoilmoittautumiset, jolla voidaan rajata osallistujamäärää. 
  3. Ennakkoilmoittautuminen oman parin kanssa, ei parinvaihtoa ja rajatulla osallistujamäärällä. 
  4. Soolo- ja onlinetunnit. Pienryhmäopetusta. 

Tulemme keräämään syyskaudella jokaisen kävijän yhteystiedot, jotta voimme tarvittaessa informoida poikkeusjärjestelyistä.  

 Viikkotunneille tullessasi varmistathan, että olet täysin terve. Käytä käsidesiä tullessasi tanssikoululle ja pese kätesi taukojen välillä. Huolehdimme tanssikoulun tehostetusta siivouksesta ja desinfioimme tilat jokaisen tanssi-illan jälkeen.   

 Olemme toiveikkaita, että saamme tanssia koko syyskauden – vaikka poikkeusjärjestelyin! Huolehdimme kuitenkin ensisijaisesti tanssijoiden turvallisuudesta ja epidemian tukahduttamisesta.  

Toivotamme kaikille ihanaa alkavaa syksyä ja lämpimästi tervetuloa Playlle!  

– Joonas ja Alina